Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[nieaktualny] Darmowe BMW Z4 Coupe NFSW Edition

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym Wam przedstawić sposób na darmowy samochód w Worldzie.

Jest to BMW Z4 COUPE NFSW EDITION, z programu "Zaproś Znajomych".

Z góry piszę że żeby otrzymać to BMW trzeba poświecić trochę czasu, nie jest to 5 minut, kilka kliknięć i mamy je w garazu ;)

Co będziemy potrzebować aby otrzymać BMW Z4 COUPE NFSW EDITION? 4 konta na serwisie społecznościowym Facebook, trochę chęci, oraz około 20-35minut wolnego czasu.

Zaczynamy! :)

1. Zapraszamy z jednego konta na Facebooku, 3 następne do znajomych.

2. Logujemy się na strone NFSW (kontem na które chcemy otrzymać BMW):

https://world.needforspeed.com/login

81056357617540211293.png

3. Klikamy po prawej stronie ZAPROŚ ZNAJOMYCH.

24887382858698039306.png

4. Następnie wchodzimy w wtyczkę z Facebooka z której przekieruje nas do zaproszenia znajomych.

39207928619256731401.png

5. Zaznaczamy 3 nasze konta z Facebook'a, i klikamy Wyślij zaproszenia.

74151241380258026624.png

6. Następnie musimy sie wylogowac z strony NFS i Facebook'a.

7. Wchodzimy na Facebooka na jedno z kont zaproszonych przez nasze główne konto.

8. Widzimy powiadomienie z Centrum aplikacji na Facebooku (po lewej stronie). Wchodzimy w nie i dajemy że chcemy zagrać w NFSW.

9. Przeniesie nas na stronę główną, i klikamy na środku "Graj teraz" i potwierdzamy publikacje NFSW na naszym FB.

10. Rejestrujemy nowe konto, email 10 minutowy otrzymamy na stronie (lub podobnej do tej):

http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html

11. Logujemy się do gry, zakładamy nowego kierowce i dobijamy 2lv - dwa pierwsze wyścigi i juz mamy 2lv kierowcy.

12. Wychodzimy z gry, i powtarzamy wszystko jeszcze dwa razy (pozostale dwa konta) od punktu 7.

13. Jeżeli na wszystkich 3 kierowcach wbijemy juz po 2lv., logujemy sie już na nasze głowne konto na stronie:

https://world.needforspeed.com/login

14. Przechodzimy ponownie do ZAPROŚ ZNAJOMYCH po prawej stronie.

24887382858698039306.png

15. I powinniśmy ujrzeć 3 zaproszone konta, odbieramy nagrodę, podając odłamek(serwer) na którym chcemy odebrać samochód. Samochód będzie u dilera w zakładce "Prezenty" lub w garażu.

UWAGA! Po wbiciu 2lv, możemy na zaliczenie 1 konta czekać na stronie NFS do 1-2h.

I w taki sposób po męczarni z zmienianiem kont na Facebooku, stronie NFSW, mamy nasze ukochane BMW! ;)

Pamiętajcie aby za każdym razem dać "wyloguj" na Facebooku czy też stronie NFS.

Poradnik napisany w 100% przez zemnie, mam nadzieje że ktoś zrozumiał jak to zrobić, jak macie z czymś problem piszcie niżej, bede starał sie odpowiedzieć!

Poradnik się spodobał/przydał? Zostaw Lubię to! ;)

Opublikowano

Hmmm, kiedy ja to robiłem to nie trzeba było wchodzić do gry i wbijać drugi level (a robiłem to na początku maja).

Nie zapominajmy, że przy rejestracji na world.needforspeed.com trzeba mieć 18 lat. ;)

Osobiście myślę, iż to dobry pomysł założenie takiego tematu, bo już kilka osób pytało o to. +

Opublikowano

Przydatne jak się ma 4 telefony i to nie jest 1h roboty tylko 4h bo jeszcze trzeba szukać telefonów czekać na potwierdzenie itd.

wątpię ze komuś się będzie chciało kupować tylko po to 4 telefony

Opublikowano

Jakie 4 telefony, 3 jeżeli chodzi tylko o założenie kont na Facebook'u. Jedno swoje konto, później podajesz nr. tel. mamy, taty, i swój. Lub rób po jednym znajomym dziennie. Ja osobiscie wszystkie konta (wraz z tymi na Facebook'u) i w NFS zrobiłem około w 20min. I później podobijałem 2lv tylko.

Opublikowano

Przydatne jak się ma 4 telefony i to nie jest 1h roboty tylko 4h bo jeszcze trzeba szukać telefonów czekać na potwierdzenie itd.

wątpię ze komuś się będzie chciało kupować tylko po to 4 telefony

Jeżeli podajesz prawdziwe imię i nazwisko typu Jan Kowalski, nie proszą o potwierdzenie numeru telefonu.

Opublikowano

właśnie nie mam konta na fb czyli muszę 4 zakładać

a imię i nazwisko podaje moje więc na 100% prawidłowe ty mi tu nie gadaj bo nie zakładałeś konta w 2013r

kiedyś nie trzeba było ale już trzeba no chyba ze wolicie zdjęcie dowodu w którym piszę ile lat itd.

zabezpieczyli się aż tak ze mi nawet na telefon nie przychodzi potwierdzenie

A co jeśli mama tata brat itd. mają też konta na fb?

teraz to każdy ma więc sposób bez sensu bo trzeba mieć 4 telefony .

Opublikowano

Nie możliwe że macie jakiekolwiek błędy ponieważ mam informacje że wszystko działa jak należy. Jezeli nie widzisz zaproszenia zobacz punkt 8.

Opublikowano

Tylko jest taki problem że powiadomienie nie dochodzi.

Spróbuj wysłać zaproszenie do jakiegoś znajomego i niech on Ci powie czy doszło. Jak nie to coś z Facebookiem jest nie tak.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Poradnik uzupełniony nowe screeny poszczególnych etapów ponieważ poprzednie wygasły. Jeżeli zdarzy się podobna sytuacja co poprzednio proszę o PW.

Poradnik działa, sprawdzałem go nie dawno, nie ma żadnych problemów z Facebookiem jeżeli chodzi rejestracje kont. Rejestrując się na poprawnym imieniu i nazwisku nie jesteśmy proszeni o podanie numeru telefonu w celu weryfikacji.

@down.

Jeżeli czytałeś dokładnie mój poradnik od początku do końca, natrafiłbyś na informację z tym, piszę to od dnia napisania poradnika :)

Opublikowano

Już sobie poradziłem z tym problemem. Jakby co to zaproszenie nie dochodzi w powiadomieniach, ale w centrum aplikacji powinno być. :)

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Robię tak jak w tym poradniku ale nie mam tak jak jest opisane w punkcie 15: "...powinniśmy ujrzeć 3 zaproszone konta..." zarejestrowałem 3 konta, każde ma nabity 3 lvl i nie mam auta...

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hmm, a przypadkiem zasady otrzymywania darmowego auta się nie zmieniły? Bo albo źle widzę, albo na stronie nfsw jest napisane "jeśli twoich znajomi zakupią boosty to dostaniesz auto"

Opublikowano

Hmm, a przypadkiem zasady otrzymywania darmowego auta się nie zmieniły? Bo albo źle widzę, albo na stronie nfsw jest napisane "jeśli twoich znajomi zakupią boosty to dostaniesz auto"

Zmieniły się, zamykam poradnik jako nieaktualny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...